Kupovanje

O nama

Kreirano: Nedjelja, 13 Ožujak 2016 Ažurirano: Petak, 03 Ožujak 2017

Počeci programa sežu u vrijeme Commodore64 i ZX Spectrum osobnih računala. Od tada pa do danas program je rastao po sadržaju i kvaliteti u skladu sa raspoloživim hardverom i softverskim alatima.

Razvojne faze I. Generacija je dos program pisan u DbaseIII, DbaseIV i na kraju, DbaseV kao dos program koji je radio u windows prozoru.

II. Generacija je Windows program pisan u C++ a kao alat se koristi C++BuilderIII a zatim i C++BuilderIV professional, sa lokalnom bazom podataka (Paradox).

III. Generacija je za .NET platformu (u komercijalnoj upotrebi od 2009) koristi alate Delphi8 for Net, Delphi 2005 i zadnje VCS2015 za .Net 4.5. To je punokrvni mrežni program sa Firebird bazom podataka.

Kao autor programa potpisuje se Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. On je autor sofvera i dizajna kod svih verzija, no ne smije se ispustit koautorstvo za ekonomsku struku, i testiranje 'in live' koje treba zahvalit dipl. oecc. suradnicima bez kojih ne bi bilo takve kvalitete

Za kraj IRIS program je već odavno 'punoljetan' sa iskustvom iz različitih vremena potvrđen na različitim platformama. 35 godina iskustva je dovoljna garancija kvalitete programskih riješenja i pouzdanosti programa.

Kreirao i izradio Ivan Smilović!.
Blue joomla theme by Template Joomla